Perşembe, 09 Nisan 2020 16:52

Başkan Şeylan’ın “10 Nisan Polis Haftası” Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan “10 Nisan Polis Haftası” Dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Şeylan mesajında vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olduğunu beliretek;

“ 10 Nisan 1845’te teşkilat olarak kurulan ve 175 yıldır milletinin hizmetinde olan Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda, milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkanlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatı, ülkedeki, huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.