Salı, 07 Nisan 2020 17:19

Çatak Belediye Başkanı Şeylan’dan “Sosyal Mesafe” Uyarısı

Van’ın Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, market ve esnafları ziyaret ederek sosyal mesafeye dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu alanlarda, market ve pazarlarda sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğini ve salgına karşı tüm tedbirlerin alınması gerektiğini ayrı ayrı üzerinde durarak belirten Başkan Şeylan;

“Koronovirüs salgınına karşı ilçemizde sürekli dezentefke çalışmaları yapılmakta. Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapıyoruz. Siz esnaflarımız da alışverişe gelen vatandaşlarımızı sosyal mesafe konusunda uyarın. Market ve dükkanlarınızda dezenfektan köşeleri oluşturun ve maske kullanımına özen gösterin.” Dedi.

Sosyal mesafe uyarılarına, Başkan Şeylan'a AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın eşlik etti.