×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 06 Nisan 2020 14:14

Başkan Şeylan’dan Beraat Kandili Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Beraat Kandili Dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan, mesajında On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayının, habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandiline ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirterek;

“Allah'ın lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, mübarek üç aylar içerisindeki faziletli gecelerden olan Beraat Kandilinden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçmektedir. Aynı zamanda Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Berat Kandilinde,  Rabbimiz biz kulları için çeşitli kurtuluş yolları göstermiştir. Bu gecede iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır.

Bu mübarek gece de Rabbimden dilerim ki Dünyada ki bir çok ülkeyi esir aldığı gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronvürüs’ün bir an önce bitmesidir. Ramazan Ayında Camilerimizin tekrar ibadete açılarak cemaat şuuruyla namazların kılınması. Ramazan Bayramında ise ziyaretlerin yapılmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle İnsanlarımızın, Yaradan’ a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede birlik, beraberlik ve huzurumuzun artmasını temenni ediyorum. İdrak edeceğimiz Berat Kandil’inin İslam Âlemine, Ülkemize İlçemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr