Cuma, 27 Mart 2020 18:06

Çatak Vefa Sosyal Destek Grubu Görevi Başında

Van’ın Çatak ilçesinde İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında İç İşleri Bakanlığının gönderdiği genelgeye göre 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.

Bu durumda olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların mağdur olmaması için; İlçe Jandarma Karakolunda Görevli Komutanlar ve Çatak Beledesi’nin görevlendirdiği personel ile birlikte Kirazlı Mahallesinde ikamet eden 84 yaşındaki Hasan Şipal’e siparişlerini götürerek vefa görevini yerine getirdiler. Jandarma personeli ve görevlilerin teslim ettiği sipariş sonrası Hasan şipal, dışarı çıkamadığımız için sabah telefon ile ihtiyaç Listemizi ilettik sağolsunlar tüm siparişlerimizi hemen getirdiler Allah Devletimize zeval vermesin biz evimizdeyiz herkes evinde kalsın dedi.