Cuma, 20 Mart 2020 17:39

Çatak Belediyesinden Dezenfekte Çalışması

Çatak Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda, ilçedeki cadde ve sokaklar ilaçlı su ile yıkanırken, kamu kurumları, bankalar, esnaf dükkanları ile umuma açık alanlar özel solüsyonlarla dezenfekte işlemi  yapılıyor.

Tüm dünyada tedirginliğe neden olan korona virüs salgınına karşı Çatak Belediyesi, ilçedeki  tedbirlerini devam ettiriyor. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın'ın  yakından takip ettiği tedbir çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşların toplu olarak kullandığı alanlarda Çatak Belediyesi çalışanları tarafından dezenfektan çalışması yürütüyor. İlçede bulunan tüm kamu kuruluş binaları, eczaneler, esnaflarımızın işyerleri ve Devlet Hastanenin poliklinikleri, laboratuvarları, koridorları, acil servisleri, lavaboları,  hemen her noktası ekipler tarafından titizlikle dezenfekte edildi.

Kurum amirleri Belediye çalışanları tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşılayıp Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve emeği geçen çalışanlara teşekkür etti