Çarşamba, 18 Mart 2020 14:18

Başkan Şeylan'dan Şehit ve Yaralı Ailelere Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Belediye Encümenleri ile birlikte Van'ın Çatak Bahçesaray yolunda 4-5 Şubat 2020 tarihlerinde meydana gelen çığ felaketlerinde şehit olan ve yaralı olarak kurtulan ailelere moral ve motivasyon ziyaretinde bulundular. Ziyaretinde şehit aileleri ve yaralıların çocuklarıyla yakından ilgilenen ve çeşitli hediyeler veren Başkan Şeylan,

" Yukarı Narlıca Mahallemizin sınırlarında, Bahçesaray yolunda çığ felaketinde Arama Kurtarma Çalışmalarında şehit olan vatandaşlarımızın taziyelerine giderek başsağlığında bulunmuştuk. Şimdi ise AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Belediye Encümenlerimiz ile birlikte Şehit ailelerine ve yaralı vatandaşlarımıza moral motivasyon ziyaretinde bulunduk. Şehitlik, dinimizde en yüce makamlardan biridir. Benimde bir çok akrabam şehitlik mertebesine ulaşmış, Abimde şehit düşmüştür. Devletimiz şehit ailelerimize ayrı bir önem vermektedir. Dolayısıyla devletimizin kapısı her zaman şehit ailelerine açıktır ve her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerinin yanındadır.  Şehitlerimizin çocukları, eşleri, anne baba ve ailesi de bize emanettir." dedi.

Şehit ve yaralı aileleri, Başkan Şeylan’a ve beraberindekilere ziyaretten ötürü memnun olduklarımı dile getirerek teşekkür ettiler.