Çarşamba, 18 Mart 2020 07:41

Başkan Şeylan’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“18 Mart 1915 Günü, bundan 105 yıl önce yedi düvele karşı kazandığımız Çanakkale Zaferi tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Dünyaya "Çanakkale Geçilmez" diyerek tarihin akışını değiştiren şanlı ecdadımızın bu sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu evlatları olarak bugün bizler bu topraklar üzerinde geleceğe yürümekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yıl dönümünü ve Şehitlerimizi Anma Günü’nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda ederek bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.