Perşembe, 06 Şubat 2020 19:09

Orgeneral Çetin'den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bahçesaray ilçesindeki arama kurtarma çalışmaları sırasında çığ altında kalan şehit güvenlik korucularının ailelerine taziyede bulundu.

Çetin, Van'ın Çatak ilçesindeki cenaze töreninin ardından Alacayer Mahallesi Çemik sokakta kurulan taziye evine geçti.

Burada şehitlerin yakınlarına taziyelerini ileten Çetin, Şehit yakınlarına Türk bayrağı takdim etti. Şehitlerin yakınları da Türk bayrağını öperek Çetin'e teşekkür etti.

Çetin'e ziyaretinde Kaymakam Ekrem Çeçen, Jandarma Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan  eşlik etti.