Cuma, 10 Ocak 2020 09:17

Başkan Şeylan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında, " Gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Basın; ilkeli, doğru ve objektif yayıncılık anlayışıyla çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Vatandaşların haber alma hakkını sağlayan medya çalışanları çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yerine getiriyorlar. Gazeteciler, gecesini gündüzüne katarak, kar, kış, sıcak, soğuk, tehlike demeden canla başla çalışarak, haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilgilendirme görevlerini yerine getirmektedirler Bu duygu ve düşüncelerle, ilimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.