Pazartesi, 30 Aralık 2019 19:36

Başkan Şeylan “Yılın Belediye Başkanı” Seçildi

"Özhaberci ve Van Diyabet Gazetesi tarafından yapılan Anket sonuçlarına göre 2019 yılının En Başarılı Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan seçildi.

Başkan Şeylan, Konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Beni bu ödüle layık gören, oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Halkımızın refahı, mutluluğu ve en iyi hizmeti alabilmesi için tüm çalışma arkadaşlarım ile gece gündüz canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çatak hizmetin en iyisine layıktır " dedi.