Pazartesi, 18 Kasım 2019 20:48

Çatak’ta Ağaç Dikim Seferberliği

Çatak Belediyesi tarafından "Çocuklarımızın Geleceği İçin Sende Bir Fidan Dik" sloganıyla başlatılan ağaçlandırma projesi kapsamında Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan öncülüğünde ilk fidanlar 15 Temmuz Şehitleri Mesire alanına dikildi.

Ağaç Dikme Etkinliğinde, açıklama yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,
“Belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için hazırladığımız "Çocuklarımızın Geleceği İçin Sende Bir Fidan Dik" kapsamında ilçemizde ağaçlandırma çalışmalarımızın startını verdik. Her yıl Sonbahar ve İlkbahar mevsimlerinde gelen talepler doğrultusunda belirlenen bölgelere ağaçlandırma çalışmalarımız davam edecek. Özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarımıza dağıttığımız fidanlarımızı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz dikilecek. Yine ağaçlandırma kampanyamız çerçevesinde, sorumluluğumuz altında bulunan alanlara Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı çalışanlarımız fidanlarımızı dikecek. Bugün burada bu hayırlı etkinliğimize iştirak edip, destek veren tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu yaptığı konuşmasında,
“ Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan tarafından başlatılan organizasyonun içerisinde AK Parti Teşkilatı olarak yer almak bizleri fazlasıyla mutlu etti. Böyle girişimlerde yer almayı gurur vesilesi sayıyoruz. Bu ve bundan sonraki tüm sosyal etkinliklerde üzerimize ne düşüyorsa seve seve yerine getireceğiz.” dedi.

Ağaç Dikim Seferberliğine Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhuriyet Savcısı İlker Çağatay Aydın, Emniyet Amiri Emre Kayhan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Tarık Temel, protokol üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu , Kadın Kolları Başkanı Yasemin Cebe ve vatandaşlar katıldı