Perşembe, 14 Kasım 2019 17:39

Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Şeylan'a Ziyaret

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Cebe ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duran, İlçe Başkanı Kuncu, İl ve İlçe yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış oldukları nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran da Başkan Abdurrahman Şeylan’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.