Salı, 12 Kasım 2019 15:30

Van Büyükşehir Belediyesi Heyeti Çatak’ı Ziyaret Etti

Van’ın Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman, başkanlığındaki ‘ Belediye Heyeti’ Çatak’ı ziyaret etti.

Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur tarafından ilçe girişinde karşılan Genel Sekreter Türkman ve Ekibi, ilk olarak Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen’i makamında ziyaret etti.

Heyete Çatak ilgili bilgi veren Kaymakam Çeçen;
” Büyükşehir ve Çatak Belediyemiz ile Birlik ve Beraberlik İçerisinde koordineli şekilde yapacağımız çalışmalarla Çatak’ta yaşam standartlarını yükselteceğiz, Genel sekreter Türkman ve ekibine Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ilettik. İnşallah bize Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği ve yardımı sağlayacaklar. Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Türkman ve ekibine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Çatak’ta yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere geldiğini belirten Genel Sekreter Muhammet Fuat Türkman,
“ Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesinin taleplerini ve isteklerini yerinde görmek ve Büyükşehir Belediyemize bağlı birimleri ziyaret etmek için Doğa Harikası Çatak’a ziyarette bulunduk. Çatak’a yapabileceklerimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Bizler de elimizden geldiğince çalışmalara destek vereceğiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Çatak’ta güzel çalışmalar yapacağız dedi.”

Genel Sekreter Türkman, Kaymakam Çeçen ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde faaliyet gösteren otogar, Mezbahane, VASKİ, İtfaiye ve Yol yapım birimlerini ziyaret edip Birim Şef’lerinden çalışmalar hakkında bilgi alıp işlerinde kolaylıklar dilediler.
Van’ın Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman’in Çatak ziyaretine, Van Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, İşletme İştirakler Daire Başkanı Adnan Ergenç, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in Danışmanı Doç. Dr. Mucip Taran, eşlik etti.