Pazar, 10 Kasım 2019 18:06

Çatak´ta 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yıldönümünde, Çatak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen törenle anıldı.

Anma programına, Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhuriyet Savcısı Hümeyra Yar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, Emniyet Amiri Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Kurum Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hükümet Konağı Bahçesinde gerçekleştirilen Atatürk Büstüne Kaymakam Ekrem Çeçen ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın çelenk sunumunun ardından anma programı Atatürk Konferans Salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Edebiyat Öğretmeni Şevket Yılmaz yaptı.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, Atatürk’ün hayatını anlatan slayt gösterileri, oratoryo gösterisi ile son buldu.

Anma Programı sonunda Kaymakam Çeçen ve Başkan Şeylan öğrenciler tarafından yapılan Resim sergisini dolaşıp öğrenciler ile sohbet etti.