Salı, 22 Ekim 2019 19:01

AK Parti Heyeti Çatak’ta

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, Çatak ilçesini ziyaret ederek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki heyetle Çatak İlçesine gelerek Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çatak Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve esnafları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu ve beraberindekilerin Çatak Ziyaretinde ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Parti binasının önünde İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Eski İlçe Başkanı Tahsin Babur ve partililer tarafından karşılanan heyet, "AK Parti ilçe başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kurumlar kalıcıdır görevler geçicidir. Yeni görevinde Ahmet Kardeşimize başarılar dileriz. Eski Başkanımız Tahsin Babur’a da ilçemizde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. İnşallah Çatak ilçemizde hep beraber çok güzel hizmetler yapacağız. " ifadelerini kullandı. Türkmenoğlu ve heyetinin Yeni Başkan Ahmet Ardan Kuncu’ya hayırlı olsun ziyareti takdim edilen çiçek ve hediyenin ardından sona erdi.

Toplanan heyet Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen’i makamında ziyaret edip İlçede ki yeni görevinde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Çeçen;

“ Ziyaretlerinden dolayı Başkan Türkmenoğlu ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. İlçemizde AK Parti güzel hizmetler yapmış ve daha da yapacak. Kendilerine ve ekibine başarılar diliyorum.” Dedi.

Kaymakam Çeçen’i ziyaretin ardından Çatak Belediyesine giden heyet Belediye binasında Belediye Başkan Vekili Yasemin Cebe, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve Belediyede görevli daire amirleri bir araya geldi. Türkmenoğlu, Çatak’ta kısa sürede yapılan önemli çalışmalardan dolayı Belediye Başkan Vekilini tebrik etti.

Türkmenoğlu Belediyelere her zaman destek olacaklarını belirterek;

“ AK Parti olarak seçimlerde ciddi ve yoğun bir çalışma yürüttük. Çatak nüfus olarak küçük ama Doğal güzellikleri ile ilimizin gözde ilçelerindendir. Dağınık olduğu için bu bölgemizde hizmet etmek elbette ki çok kolay değildir. Bizler bunu bilerek bu hizmete talip olduk. Çataklılar da bizlere güvenerek oylarını bize verdiler. Bu noktada gece gündüz demeden çalışan bir önceki teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Abdurrahman Şeylanı, tebrik ediyor, her zaman desteklerimizi göstereceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Vekili Cebe ise, "Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan öncülüğünde 31 Mart seçimlerinden önce yoğun bir çalışma yürüttük. Sizlerin, esnafımızın ve halkımızın desteği, ekibimizin ciddi çalışması ile Allah bize bu işi nasip etti. Biz sizlerin bizlere verdiği destek ile vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Belediye ziyaretinin akabinde esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Türkmenoğlu; esnaflara ilçede verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını ve bir isteklerinin olup olmadığını sorduktan sonra ilçeden ayrıldı.