Pazar, 20 Ekim 2019 21:45

Vali Bilmez’den Kaymakam Çeçen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hükümet Konağı önünde Kaymakam Ekrem Çeçen, Belediye Başkan vekili Yasemin Cebe, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Bilmez, kaymakamlık makamına geçti. Kaymakam Çeçen'e ilçedeki görevinin hayırlı olmasını diledi.

Hayırlı olsun ziyaretinin ardından Vali Bilmez, Kaymakam Çeçen, AK Parti Milletvekili Osman Nuri Gülaçar,Van Emniyet Müdürü Ali Karabağ AK parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve kurum müdürleri ile beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflarla hasbihal eden Vali Bilmez, hayırlı kazançlar diledi.