×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 19 Eylül 2019 21:24

Çatak’ta Gaziler Günü Kutlandı

İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, Hükümet Konağı Bahçe’sinde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı çelenklerini sunması ile başladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM tarafından gazi unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çatak’ta da düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çatak Belediye Başkan vekili Cihan Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çağatay Aydın, Van Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ahmet BAKİ  gaziler, şehit yakınları, kolluk kuvvetleri, kamu kurum kuruluş, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Çelenk programının ardından protokol üyeleri, gaziler ve Şehit yakınları ile birlikte Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. Kaymakam Ekrem Çeçen, Belediye Başkan Vekili Cihan Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Alkan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan İlçede bulunan gazileri evlerinde ziyaret ederek Gaziler ve yakınları ile sohbet etti.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr