Salı, 10 Eylül 2019 19:31

Eraslan Ailesine Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Merhume Rahime Eraslan’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Hakkın Rahmetine Kavuşan Rahime Eraslan için kurulan taziye evini, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,  AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve Belediye Encümenleri ziyaret etti.

Kurulan Taziye Evinde, Eraslan Ailesi’ne ve merhumun sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan ve beraberindeki heyet, merhumun ruhuna ithafen okunan dualara da eşlik etti.