Pazar, 08 Eylül 2019 20:44

Başkan Şeylan´dan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm eğitim camiasına başarı dileklerini iletti.

Başkan Şeylan, 2019-2020 Birinci Eğitim- Öğretim Yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Öğretmenlerimiz, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz; Büyük emek sarf edeceğiniz ve fedakârlıklarınızla donatacağınız bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

Çocuklarımızı, gençlerimizi ve ülkemizi yarına taşıyacak olan bir eğitim-öğretim yılına başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum.” Dedi.